Voor wie?

Is uw interne of externe communicatie voor verbetering vatbaar? Bent u aan een nieuwe bedrijfsbrochure of website toe? Ontbreekt de samenhang in uw communicatie? Wilt u een marketingplan opstellen of juist uitbouwen? En aarzelt u welke media u moet inzetten voor uw producten en doelgroepen? Certo biedt de beste oplossing die past bij uw situatie.

We schrijven graag over producten die ertoe doen. Van scheepsdieselmotoren, wkk’s (warmtekrachtkoppelingen) en generatorsets tot brandbluspompen en marine en offshore kranen. Ons werk varieert van persberichten, redactionele en referentieteksten tot web- en social-mediateksten. Alle content voor communicatie- en marketinguitingen.

Inmiddels zijn we gespecialiseerd in de communicatie en teksten voor technische en scheepvaartgerelateerde bedrijven.
Toch beperken we ons niet tot het schrijven voor of het geven van advies aan alleen dit type bedrijf. Onze klanten zijn divers: wat de branches betreft (automotive, horeca, retail, sociale werkvoorziening en meer) maar ook qua grootte en omzet.

Benieuwd naar wat wij voor onze klanten doen? En wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan onze projecten op de homepage. U krijgt een goed beeld van onze brede inzetbaarheid.